Η προστασία της περιουσίας μας - 6996 777 777 ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Τερψιθέα Γλυφάδας, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καβούρι, Καλλιθέα, Αγία Ελεούσα Καλλιθέα, Καρέας, Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμος, Παλαιό Φάληρο, Υμηττός, Φάληρο

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Η προστασία της περιουσίας μας

Συμβουλές & άρθρα

ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Α) Ενημερωθήκαμε από πελάτες μας (στα Νότια Προάστια), ότι σε πόρτες ασφαλείας νέας γενιάς που δεν μπορούσαν να ανοίξουν οι διαρρήκτες, επινόησαν μια πρωτότυπη κι έξυπνη κίνηση. Να ρίξουν έναν κουβά νερό έξω απο την κυρία είσοδο οικίας, ώστε  η νοικοκυρά βλέποντας νερά να εισέρχονται στην οικία της, να ανοίξει την πόρτα. Τότε δέχεται την επίθεση των διαρρηκτών. Προσοχή λοιπόν σε κάθε σας κίνηση.

Β) Σε νεόδμητες πολυκατοικίες, στο ασανσέρ το μπουτόν που οδηγεί στο υπόγειο και στις αποθήκες τους πρέπει να είναι  με μηχανικό κλειδί, διαφορετικά η πρόσβαση είναι αδύνατη στο υπόγειο. Το αναφέρουμε αυτό διότι ελάχιστοι δίνουν σημασία στον χώρο τον αποθηκευτικό του υπογείου. Εκεί μας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις,(επίθεση διαρρηκτών). Δεν είναι μεγάλο το κόστος σε μία πολυκατοικία που μοιράζονται τα έξοδα, για να μπουν συστήματα και τρόποι ασφάλισης των υπόγειων χώρων (Γκαράζ).

Γ) Πολλές διαρρήξεις έχουν γίνει από προσωπικές λανθασμένες κινήσεις ή πράξεις μας, όπως όταν έχουμε εμπιστευθεί ανθρώπους της διπλανής πόρτας τους οποίους δεν γνωρίζετε, συμμαθητές των παιδιών, φίλες-φίλοι των συζύγων, οι οποίοι γνωρίζουν πότε θα απουσιάζετε  από το σπίτι, ποιες ώρες κλπ. Προσοχή λοιπόν, σε ότι  λέτε  στους γύρω μας. Αυτά με προσοχή πρέπει να τα μεταδώσετε και στα παιδιά σας.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού